Contacts

Nyhet: Plantronics Voyager 3200 serien: Blootooth headsett designet for å levere den beste lyden

Category:

Thursday, June 22, 2017 8:42 am PDT

Dateline:

Oslo, Norway

Oslo 22. juni 2017: Plantronics (NYSE: PLT), en bransjeleder innen lyd og bærbar teknologi introduserer den nye Voyager 3200 serien med Bluetooth® hodesett. Denne serien er utviklet for profesjonelle og kravstore brukere som er ute etter optimal lyd, diskret og brukervennlig design.

Voyager 3200 serien tilbyr en ergonomisk in-ear design og 3-mikrofons støyreduserende teknologi som gir krystallklar lyd og komfort, uansett hvor du er.  Serien er nå tilgjengelig i USA og Europa, og vil være tilgjengelig hos alle Plantronics forhandlere verden over innen utgangen av juli.

-I dag er det verden som er kontoret ditt, men du vil ikke at det skal synes eller høres. Med Voyager 3200 serien får du avansert kvalitetslyd i en lekker design, slik at du trygt kan ta samtaler når som helst, hvor som helst, sier Greg Miller, Director, Portfolio Business Management hos Plantronics.

Voyager 3200 serien er utviklet for å gi den beste komforten i en diskret design. I tillegg kan serien skilte med opptil seks timers taletid og sju dager med standbytid, med mulighet for bærbar ladesett som gir opptil 10 ekstra taletid for å holde tritt med livet ditt.  Den presisjonsmodulerte, tredobbelte mikrofondesign med forbedrede digitale signalprosessorer (DSPs), skiller talen din fra bakgrunnsstøy, og gir klar stemmekvalitet til deg og den som lytter. Voyager 3200-serien tilbyr også egen tilgang til smarttelefonassistent og stemmeaktivert varsling når mikrofonen er i dempet modus. 

Voyager 3200-serien inneholder ulike pakkealternativer og en UC-variant.  Voyager 3200 UC leveres som standard med bærbart ladefutteral og inneholder en USB-lydprosessor for å koble sømløst til en Mac, PC, nettbrett eller smarttelefon for enhetlige kommunikasjonsprogrammer. Det fungerer også med Plantronics Manager Pro, en ekstra tjeneste som gir IT-ledere større innsikt i utplassering og bruk av enheter.

Voyager 3200 serien er utviklet for å møte behovene til dagens fleksible og mobile ansatte, med mange funksjoner og fordeler, blant annet:

•             Dynamisk lydvarslingssensor som varsler deg umiddelbart når du begynner å snakke mens du er i dempet modus.

•             Smarte sensorer svarer eller overfører anrop. Når du har på hodetelefonen, sier du bare "svar" eller "ignorer" for å administrere innkommende anrop (alle smarte sensorfunksjoner kan aktiveres via Plantronics Hub for mobil eller desktop).

 

•Stemmevarsler kunngjør hvem som ringer, tilkoblingsstatus og taletidsnivå.

• Opptil 30 meter trådløst rekkevidde fra støttede Bluetooth-enheter.

• Enkel NFC-paring med NFC-aktiverte enheter.

• Aktiver Siri, Google Now eller Cortana med et enkelt tastetrykk.

• High res PC-telefoni og HD Voice med kompatible enheter.

• Plantronics SoundGuard®-teknologi gir beskyttelse mot uventede høye lyder og forhindrer skade på hørselen.

 

Voyager 3200 headsett fungerer med Plantronics Hub for Windows, Mac, iOS og Android, og hjelper deg med å finne ditt mistede headsett, endre språkinnstillinger og andre personlige innstillinger og varsler.  

Pris og tilgjengelighet:

Voyager 3200 serien er tilgjengelig i to farger - svart eller grå, og i forskjellige pakkealternativer fra autoriserte forhandlere. Prisene varierer noe. Voyager 3200 UC vil bli tilgjengelig i grå i slutten av juli og vil ha en pris på kr 2299, Voyager 3240 vil ha en veiledende utpris på kr 1399, mens Voyager 3200 vil koste kr 999. For mer informasjon, besøk plantronics.com.

For ytteligere informasjon, kontakt

Rolf A. H. Gjerdsjø, Corporate Account Manager Norway, Plantronics

Telefon +47 900 17 196, e-mail: Rolf.Gjerdsjo@plantronics.com

 

Eller (og for test av Plantronics produkter)

Mari Fossheim, Navigator Kommunikasjon

Telefon +47 93458852, e-mail:  mari@navigator.no 

Om plantronics

Plantronics er en av verdens ledende leverandører innenfor lydprodukter til arbeidslivet og private forbrukere. I 50 år har Plantronics vært pioneerer innenfor innovasjon av lydtekonolgi, og har utviklet løsninger som kombinerer krystallklar lydgjengivelse og støyreduksjon med kompromissløs kvalitet og service. Plantronics produkter, som opprinnelig ble utviklet for luftfartsindustrien, brukes i dag av alle virksomheter i Fortune 100, samt av nødtelefonsoperatører, flygeledere og av forbrukere rundt om i verden. Fra Unified Communications-løsninger til Bluetooth-hodedsett – Plantronics gjør det enkelt å kommunisere.

For mer informasjon, vennligst besøk www.plantronics.com

Sign up to receive news alerts from the Plantronics Newsroom   Join
Business Wire NewsHQ SM